Špagetové omelety
	        Autor receptu: seaton
	         
	        
	        Takéto omelety som jedla na obed v práci. Tam ich plnili  sójovým mäsom pre vegetariánov ale ja ich plním aj inou plnkou.
| 		  
				  	  
				  	6 porcií  | 
				  	  
				  	2O minút príprava  | 
				  	  
				  	4O minút tepelná úprava  | 
Postup
- Špagety polámať na menšie kusy asi na trikrát. Uvariť v slanej vode. Vajíčka zmiešať so všetkými koreninami a všetko premiešať so špagetami. Varechou naberáme zmes a opekáme klasické omelety z jednej aj druhej strany. Keď chcete menšie a tenšie omelety malou varechou a naopak.     Cibuľu usmažíme na oleji pridáme kuracie prsia nakrájané na kocky a chvíľu opekáme. Pridáme šampiňóny pokrájané na kúsky a ešte chviľu opekáme.  Potom pridáme hrášok a kukuricu. Keď je potrebné podlejeme trochou vody ale nie veľa. Počkáme kým sa voda vyvarí.  Na polovicu omelety dáme plnku a prikryjeme druhou polovicou. Môžeme ozdobiť paradajkou to už je na vás. Alebo si pripraviť jednoduchý zeleninový šalát. Môžeme podávať aj zo zemiakovou kašou. Ale opatrne s tou kašou lebo je to veľmi syté jedlo. Odporúčam prechádzku.  Ešte poznámka: Keď sa vám vidí zmes na omeletu hustá pridajte vajíčka a naopak.