Špagetové mäsko

Autor receptu: bublika

po dlhšom čase zas pridávam receptík tak dúfam že vám bude chutiť varecháči :)

20-30 minút
príprava

Postup

  1. mäsko nakrájame na rezne, naklepeme, z oboch strán posolíme, okoreníme a vrtieme doňho korenie na špagety. Potom ho z oboch strán prudko opečieme na panvici aby sa zatiahlo a položíme na trošku vymastený plech aby sa nepripieklo. navrch každého kúska naukladáme plátky mozarely alebo iného dobrého syra a dáme na cca 15 minút zapiecť.
  2. tip č. 1: mäsko podávam so zemiakovou kašou pretože pustí šťavu a kaša sa s ňou tak výborne zmieša a je to mňam! a do zemiakovej kaše môžete okrem trošky masla a teplého mlieka pridať aj pol črievka bambina (najlepšie keď je izbovej teploty) bude lahodnejšia
  3. tip č. 2: mäsko môžete nakrájať aj na dlhé tenké pásiky (dá sa zameniť aj za kuracie prípadne za krkovičku) a obaliť v koreniacej zmesi-postup je rovnaký osmaž daj na plech, na vrch daj syr a zapeč. Preto to "špagetové mäso"
  4. tip č. 3: niekedy pod syr dám ešte zapiecť plátok paradajky a pár zelených olív ale dnes to bolo len tak zjednodušene :) dobrú chuť