Slowokčina (fotorecept)
Autor receptu: stefanm
Názov som vymyslel podľa toho,že sú použité naše,slovenské potraviny a dochucovadlá,jedlo je pripravované vo woku a je inšpirované rôznymi čínskymi kung-paoami a švej-ču-čuami:) !
10 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso nakrájame na väčšie kúsky a naložíme do nálevu z oleja,soli,korenia,cesnaku a solamylu...
- ...a po pridaní cibule a byliniek odložíme najmenej na pol hodny odstáť.
- V rozpálenom woku prudko opečieme,podlejeme vývarom,pridáme mrkvu,papriku a cibuľku...
- ...
- ...
- ...a prikryte dusíme do mäkka.
- Ako prílohu som zvolil opekané rezance "sem-i-tam" a nakladané hríbiky.
- No a , samozrejme , pivo!