Slowokčina (fotorecept)

Autor receptu: stefanm

Názov som vymyslel podľa toho,že sú použité naše,slovenské potraviny a dochucovadlá,jedlo je pripravované vo woku a je inšpirované rôznymi čínskymi kung-paoami a švej-ču-čuami:) !

10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mäso nakrájame na väčšie kúsky a naložíme do nálevu z oleja,soli,korenia,cesnaku a solamylu...
  2. ...a po pridaní cibule a byliniek odložíme najmenej na pol hodny odstáť.
  3. V rozpálenom woku prudko opečieme,podlejeme vývarom,pridáme mrkvu,papriku a cibuľku...
  4. ...
  5. ...
  6. ...a prikryte dusíme do mäkka.
  7. Ako prílohu som zvolil opekané rezance "sem-i-tam" a nakladané hríbiky.
  8. No a , samozrejme , pivo!