Sendvič

Sendvič s údenou kravskou hrudkou

Autor receptu: redakcia

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Urobíme pesto mayo. Všetky ingrediencie okrem majonézy a soli spolu vymixujeme, majonézu pridáme až nakoniec. Podľa potreby dochutíme soľou.
  2. Paradajku a červenú cibuľu nakrájame na tenké plátky. Kravskú hrudku asi na 1,5 cm hrubé plátky. Toastový chlieb natrieme maslom z oboch strán. Na stredne rozohriatom povrchu (panvica/gril) opečieme toastový chlieb aj kravskú hrudku dozlatista.
  3. Jeden toastový chlieb natrieme pestom, naň položíme rukolu, červenú cibuľu, paradajky, ktoré osolíme a okoreníme. Uložíme opečené plátky kravskej hrudky, polejeme pestom a zakryjeme druhým toastovým chlebom. Sendvič môžeme ešte zabaliť do papiera na pečenie a zapiecť v kontaktnom grile.