Sekaná (fotorecept)
Autor receptu: mesiar50
Príprava tejto sekanej je naozaj jednoduchá záležitosť.
Postup
- Horevyššie uvedené suroviny na sekanú hnietime mixérom cca.5 minút.
- Vymiešané dielo musí na dotyk lepiť.
- Pripravíme si alobalom vystlanú formu potretú slnečnicovým olejom.Tuším je to forma na chlebík,ale neviem to určite.Sorry.
- Ďalej si sformujeme vačšie gombovce a silnejšie capíme do formy.Robíme to tak preto,aby sa nám dielo dobre zlepilo a vyhneme sa tak množstvu vzduchových bublín.
- Sekanú pečieme do zlato hneda a to pri týchto stupňoch :
20 minút pri 230 C ,ďalej pečieme 25 minút pri 180 C a nakoniec dopekáme 10 minút pri 200 C.
Po upečení vyberieme z formy a necháme sekanú vychladnúť a potom poputuje do chladničky.Kto má rád šťavnatejšie môže nechať sekanú vychladnúť vo forme a nechať ju odstáť v chladničke 12 hodín.Priatelia želám vám dobrú chuť.