Sekaná (fotorecept)

Autor receptu: mesiar50

Príprava tejto sekanej je naozaj jednoduchá záležitosť.

Suroviny

Postup

  1. Horevyššie uvedené suroviny na sekanú hnietime mixérom cca.5 minút.
  2. Vymiešané dielo musí na dotyk lepiť.
  3. Pripravíme si alobalom vystlanú formu potretú slnečnicovým olejom.Tuším je to forma na chlebík,ale neviem to určite.Sorry.
  4. Ďalej si sformujeme vačšie gombovce a silnejšie capíme do formy.Robíme to tak preto,aby sa nám dielo dobre zlepilo a vyhneme sa tak množstvu vzduchových bublín.
  5. Sekanú pečieme do zlato hneda a to pri týchto stupňoch : 20 minút pri 230 C ,ďalej pečieme 25 minút pri 180 C a nakoniec dopekáme 10 minút pri 200 C. Po upečení vyberieme z formy a necháme sekanú vychladnúť a potom poputuje do chladničky.Kto má rád šťavnatejšie môže nechať sekanú vychladnúť vo forme a nechať ju odstáť v chladničke 12 hodín.Priatelia želám vám dobrú chuť.