Segedínsky guláš s knedľou

Autor receptu: bambuch

Kto má rád kapustu vhodné jedlo na niekoľko dní...u nás sa všetko skonzumuje.Žeby to bolo tou kapustou ?

60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na oleji speníme nakrájanú cibuľu ,pretlačaný cesnak,pridáme pokrájané mäso na kocky ,podusíme.Pridáme červenú ml.papriku,ml.čierne korenie,ml.kmín,bobkový list,podľa chuti vegetu, čili papričky a dusíme .Ja dávam do hrnca antykorovú lyžičku ,tak budem mať mäsko rýchlejšie udusené!!!
  2. Keď je mäsko mäkké vložíme doň kyslú kapustu / ja ju nepremývam ,mám rada kyselšiu / poriadne premiešame a dusíme cca 2O min.Keď máme všetko uvarené, nakoniec zahustíme šľahačkou, v ktorej sme rozhabarkovali hl.múku.Miešame ho, aby sa nám nepripálil odspodu.
  3. K hotovému a zahustenému segedínskemu gulášu podávame klasickú kysnutú žemľovú knedlu alebo chlieb.DOBRÚ CHUŤ !