Šalát z kyslých rybičiek

Autor receptu: golga

Kúpila som si zavináčov a keďže som sa nejako k nim nemala :-) hľadala som na nete, čo by sa s nimi dalo podniknúť. A zrazu to prišlo! Objavila som super recept, ktorý sa mi páčil od prvého momentu a ďalší super recpetík do zbierky bol zrazu na svete :-)

15 minút
príprava

Postup

  1. Suroviny sú informačné, množstvá si upravte podľa seba a svojej chuti. Môžete si pridať aj ďalšie suroviny, napr. kukuričku.......... Rybičky nakrájame na kúsky, mrkvu uvaríme, a po vychladnutí ju nakrájame na kocky, mrazený hrášok zalejeme vriacou vodou a scedíme, cibuľu a uhorky nakrájame na drobno, pridáme majonézu a kyslú smotanu, zamiešame, dochutíme korením a soľou a ak treba pridáme pár kvapiek citrónu. Odložíme do chladničky aspoň cez noc, najlepší je ale tak na druhý deň. Dobrú chuť. Ak použijete zavináče, tak kapustu z nich vyberte a či ju do šalátu použijete, alebo nie je na Vás. Ja som ju tam nedala.