Ryža s tofu a hríbami na smotane
	        Autor receptu: uzaska 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	2 porcie  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Hrnček ryže nasucho ohrejeme v hrnci. Keď začne voňať, zalejeme ju dvojnásobným množstvom vody. Zakryjeme a varíme 10 minút. 
 - Na troške oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a hríby. Okoreníme, zalejeme vývarom a pridáme lyžičku sójovej omáčky. Dusíme 10 minút. 
 - Múku s trochou vody vmiešame do smotany a celé zamiešame do hríbov, po 2 minútach odstavíme, prípadne dosolíme. 
 - Tofu len nakrájame na plátky a podávame na omáčke. 
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |