Rýchle krevety s maslom a cesnakom

Autor receptu: sjuz

Máme radi krevety, a v mraziaku sa vždy nejaké nájdu. Viem, že to nie sú čerstvé - to je iné kafe:), ale keďže takú možnosť nemáme, robíme čo môžeme:) Dávame si ich ako chuťovku k poháru vínka.

10 minút
príprava

Postup

  1. Krevety rozmrazíme - môžeme opláchnuť pod vlažnou tečúcou vodou v sitku. Na panvici alebo vo woku si rozohrejeme olej s polovicou masla. Vhodíme riadne odkvapkané krevety, a za miešania smažíme, kým nezružovejú a nechytia zlatavú farbu. Zmiernime plameň, vhodíme ešte zvyšok masla, osolíme, okoreníme a vytlačíme šťavu z citróna. premiešame a odstavíme. Do hotových kreviet primiešame posekanú čerstvú petržlenovú vňať.