Rybacie palacinky na hortobádsky spôsob

Autor receptu: redakcia

4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Z mlieka, vajíčka, múky a soli pripravíme cestíčko a upečieme z neho palacinky. Necháme ich vychladnúť.
  2. Na plnku opražíme cibuľu s kúskami ryby, dochutíme soľou a mletým čiernym korením, pridáme nastrúhanú mrkvu a posekaný kôpor. Plnku natrieme na palacinku, zrolujeme ju a konce zarovnáme. Plnené palacinky prerežeme na polovicu a obalíme ich vo vyšľahaných vajciach a strúhanke a vypražíme v rozpálenom oleji.
  3. Podávame so smotanou, ktorú sme premiešali s cesnakom, najemno posekanou petržlenovou vňaťou, cibuľkou a dochutili soľou a čili.