Rybacie palacinky na hortobádsky spôsob
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
30 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Z mlieka, vajíčka, múky a soli pripravíme cestíčko a upečieme z neho palacinky. Necháme ich vychladnúť.
- Na plnku opražíme cibuľu s kúskami ryby, dochutíme soľou a mletým čiernym korením, pridáme nastrúhanú mrkvu a posekaný kôpor. Plnku natrieme na palacinku, zrolujeme ju a konce zarovnáme. Plnené palacinky prerežeme na polovicu a obalíme ich vo vyšľahaných vajciach a strúhanke a vypražíme v rozpálenom oleji.
- Podávame so smotanou, ktorú sme premiešali s cesnakom, najemno posekanou petržlenovou vňaťou, cibuľkou a dochutili soľou a čili.
|