Rybací eintopf so zeleninou
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
20 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup- Fenikel, mrkvu, pór a zeler očistíme a nakrájame na
malé kúsky, cesnak očistíme a nasekáme.
- Olej rozpálime, zeleninu a cesnak 2 – 3 minúty restujeme
a zalejeme bielym vínom, pridáme bobkový list
a necháme povariť. Medzitým nakrájame rajčiny, zbavíme
ich jadier a nakrájame na kocky.
- Mušle opláchneme studenou vodou a necháme
odkvapkať. Bylinky umyjeme a nasekáme najemno.
Rybu nakrájame na väčšie kusy.
- Keď je zelenina uvarená, pridáme rybu, rajčiny,
mušle a šafran do zeleninového vývaru. Krátko povaríme
a nakoniec pridáme bylinky, soľ a korenie. K jedlu
sa hodí miska miešanej ryže.
|