Roládka zo pstruha s fazuľkou
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
20 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Filety zo pstruha osolíme,
okoreníme z oboch strán
a pokvapkáme citrónovou šťavou.
Na koniec fi letu položíme
zelené fazuľky, ktoré sme orestovali
na šalotke, a 20 g cesnaku,
osolíme ich, zavinieme do
rolky a prepichneme špáradlom.
- Filety zo pstruha opečieme zo
všetkých strán, najprv na strane
s kožou, a potom ich dáme do
rúry zapiecť pri 180 °C na približne
10 minút.
- Celé neošúpané hlavičky cesnaku
dáme do rúry upiecť na
180 °C až kým nie sú mäkké. Po
upečení ich ošúpeme, pridáme
parmezán, smotanu a rozmixujeme
na pyré. Pyré dochutíme
soľou a korením. Filety zdobíme
citrónom.
|