Rizoto
Rizoto s hovädzím mäsom
Autor receptu: jany1976
Rizoto zjem na všetky spôsoby z
mäsa hovädzieho, bravčového,
kuracieho i morčacieho a hlavne s
pridanou zeleninkou.* Robievam aj
obyčajné zeleninové - stačí mi
navrch postrúhať syr . 🙂😋🌹
4 porcie |
20 minút príprava |
60 minút tepelná úprava |
Postup
- Na oleji alebo masti orestujeme nakrájanú cibuľu, cesnak, mäso a mrkvu.
- Pridáme mletú papriku, soľ, korenie, rascu a trochu vody. Dusíme.
- Keď je mäso polomäkké, prihodíme nakrájanú papriku a paradajku.
- Nakoniec pridáme sterilizovaný hrášok a kukuricu a prevaríme.
- Na záver všetko zmiešame s ryžou uvarenou v slanej vode a navrch nastrúhame tvrdý syr.
- Dobrú chuť 🙂