Rizoto

Rizoto s hovädzím mäsom

Autor receptu: jany1976

Rizoto zjem na všetky spôsoby z mäsa hovädzieho, bravčového, kuracieho i morčacieho a hlavne s pridanou zeleninkou.* Robievam aj obyčajné zeleninové - stačí mi navrch postrúhať syr . 🙂😋🌹

4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na oleji alebo masti orestujeme nakrájanú cibuľu, cesnak, mäso a mrkvu.
  2. Pridáme mletú papriku, soľ, korenie, rascu a trochu vody. Dusíme.
  3. Keď je mäso polomäkké, prihodíme nakrájanú papriku a paradajku.
  4. Nakoniec pridáme sterilizovaný hrášok a kukuricu a prevaríme.
  5. Na záver všetko zmiešame s ryžou uvarenou v slanej vode a navrch nastrúhame tvrdý syr.
  6. Dobrú chuť 🙂