Ragú zo zubáča a z brokolice
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
40 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup- Filety zo zubáča nakrájame na kúsky, opečieme ich na polovici oleja a vyberieme na tanier. Na druhej polovici oleja restujeme nasekanú zeleninu, cibuľu a zemiaky, zalejeme rybacím vývarom a necháme povariť. Pridáme mlieko a rozmixujeme.
- Celú zmes prepasírujeme, pridáme smotanu a dochutíme soľou, čiernym korením a zjemníme maslom. Pridáme opečeného zubáča a krátko povaríme.
- Brokolicu opláchneme pod studenou vodou, rozoberieme na menšie ružičky a blanžírujeme v osolenej vode a prudko schladíme v ľadovej vode. Maslo s mandľami opražíme, pridáme brokolicu a dochutíme. Na tanier ukladáme zubáča spolu so smotanovou omáčkou a brokolicou, ozdobíme bylinkami.
|