Ragú zo zubáča a z brokolice

Autor receptu: redakcia

4
porcie
40 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Filety zo zubáča nakrájame na kúsky, opečieme ich na polovici oleja a vyberieme na tanier. Na druhej polovici oleja restujeme nasekanú zeleninu, cibuľu a zemiaky, zalejeme rybacím vývarom a necháme povariť. Pridáme mlieko a rozmixujeme.
  2. Celú zmes prepasírujeme, pridáme smotanu a dochutíme soľou, čiernym korením a zjemníme maslom. Pridáme opečeného zubáča a krátko povaríme.
  3. Brokolicu opláchneme pod studenou vodou, rozoberieme na menšie ružičky a blanžírujeme v osolenej vode a prudko schladíme v ľadovej vode. Maslo s mandľami opražíme, pridáme brokolicu a dochutíme. Na tanier ukladáme zubáča spolu so smotanovou omáčkou a brokolicou, ozdobíme bylinkami.