Račianska bravčová pochúťka

Autor receptu: redakcia

Postup

  1. Bravčové pliecko nakrájame priečne cez vlákna. Cibuľku orestujeme na troche oleja do sklovita, pridáme na rezance pokrájané mäso a orestujeme. Poprášime paprikou, podlejeme vodou, osolíme, okoreníme a dusíme.
  2. Pred skončením dusenia pridáme kukuricu, poprášime múkou a dochutíme vegetou. Čínsku kapustu pokrájame na tenké rezančeky, krátko osmažíme na oleji a osolíme. Z vajec urobíme malé omelety (do vajec môžeme pridať pažítku alebo petržlenovú vňať).
  3. Pri podávaní dáme na tanier mäso, na mäso omeletu a na omeletu čínsku kapustu.
  4. NÁŠ TIP: Do vaječnej zmesi na omelety môžete pridať trochu mlieka alebo šľahačkovej smotany. Omelety sú potom nadýchanejšie.