Plnený pstruh
Pstruh plnený lososom a teplým šošovicovým šalátom
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
160 minút príprava |
Postup- Šošovicové ragú: V osolenej vode uvaríme
šošovicu domäkka a scedíme. Na panvičke rozohrejeme
olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu,
krátko restujeme, pridáme na malé kocky nakrájanú
mrkvu, zeler, osolíme a podlejeme zeleninovým
vývarom, podusíme 10 minút. Pridáme uvarenú
šošovicu a dochutíme.
- Batáty: Zemiaky ošúpeme a uvaríme v osolenej
vode, pred podávaním pečieme v kontaktnom grile.
- Pstruh: Filety zo pstruha vykostíme a orežeme
do požadovaného tvaru. Obrezky z ryby rozmixujeme
s vajíčkom a so smotanou, túto zmes
budeme používať ako spojivo. Pripravenú filetu pstruha potrieme zmesou,
dáme plátok morskej riasy, znova potrieme, dáme
kúsok lososa a za pomoci potravinovej fólie zrolujeme.
Varíme vo vodnom kúpeli pri teplote 60 °C
dve hodiny.
|