Pstruh na masle (fotorecept)

Autor receptu: gordonko

... včerajšia večera .... aj keď moc ryby nemusím

1
porcia
15 - 20 minút
príprava
10 - 15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. pstruha si vypitváme , očistíme a poumývame
  2. hladkú múku , soľ , vegetu , čierné mleté korenie ,celú rascu a červenú mletu papriku premiešame .......... v tom pstruha obalíme a aj vnútro vysypeme touto zmesou
  3. na panvici , alebo zapekacej miske si rozpustíme maslo - malo by ho byť veľa ,lebo pstruh má v ňom byť minimálne do polovičky ..... a pstruha v ňom smažíme viac ako 5 minut na jednej strane
  4. ... no a potom rybu otočíme a smažíme dalších 5 minut
  5. no a máme hotovo .... plátok citronu a štipku petržlenovej vnaťky si treba domyslieť , lebo som to večer nemal kde zobrať a chudáčik pstruh bol taký veľky ,že som ho musel prepoliť DOBRÚ CHUŤ