Prírodný morčací rezeň s bazalkovým pestom - nepodarený (fotorecept)

Autor receptu: stefanm

Nie vždy sa všetkým všetko podarí (okrem niektorých). Aj mne sa pri práci na tomto jedle niečo nepodarilo. Ale priznám sa k tomu až na konci receptu.

2
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Plátky mäsa naklepeme, posolíme, pokoreníme, potrieme bazalkovým pesto, preložíme na polovicu, okraje pevne sklepeme a ...
  2. ... rýchlo opečieme na rozpálenom oleji.
  3. Mäso vyberieme, do výpeku pridáme zeleninu, krátko opražíme a mäso položíme na zeleninu. Podlejeme vodou a ...
  4. ... prikryté udusíme.
  5. Ako prílohu som pridal opekané zemiaky a udusenú zeleninu.
  6. Všetko som robil ako už nie raz počas svojej kuchárskej amatérskej praxe a predsa : mäso bolo suché, že sme sa s ním pri jedení dusili, bazalky bolo veľa takže prerážala všetky ostatné chute, zelenina mastná a rozvarena a ...
  7. ... v celom byte som nenašiel ani kvapku piva, takže som bol okolnosťami donútený zapíjať suché kúsky mäsa vodou so sirupom!!! Katastrófa!!! Preto som pre vás pripravil aj hudobný gastrovideoklip v ktorom sa super speváčke dôležitý výkon tiež veľmi nevydaril. Pridávam sem túto nrvydarenu prácu preto aby ste vedeli, že nie každému sa všetko vydarí ale uisťujem vás, že ma to od ďalšej práce neodradilo a určite tu niekedy ešte niečo pridám.