Posúch s mletým mäsom à la Calzone (fotorecept)
Autor receptu: eldina
do hodiny lacný a zaujímavý obed-čo viac si priať?..:)
9 porcií |
60 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- Potrebujeme: tento x som nefotila postup kysnutého cesta, kto chce, u mňa na stránkach je ho nespočetne x, do mletého mäsa si pridajte to, čo máte radi (preto som viac ingrediencií neuvádzala, to v recepte nie je dôležité), aj zeleninu, kto čo má doma..:)..mäso pred plnením tepelne upraviť
- Cesto na pomúčnenej doske vyvaľkať do valca, nakrájať na niekoľko kúskov /mne vyšlo 9/, vytvoriť loptičky a tie vyvaľkať na veľkosť palacinky . na každú dať za 1 väčšiu PL mäsa.
- Preložiť na polovicu a okraje prehnúť na okrajoch do vnútra-dobre postláčať (ako na obrázku)
- za malý peniaz-veľa kúskov..:)
- na troške oleja s maslom po 2 vysmážať (opekať), cca 5 minút,(ale ved uvidíte)....pozor-nie veľa oleja- ako ked sa robia lángoše