Posúch s mletým mäsom à la Calzone (fotorecept)

Autor receptu: eldina

do hodiny lacný a zaujímavý obed-čo viac si priať?..:)

9
porcií
60 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Potrebujeme: tento x som nefotila postup kysnutého cesta, kto chce, u mňa na stránkach je ho nespočetne x, do mletého mäsa si pridajte to, čo máte radi (preto som viac ingrediencií neuvádzala, to v recepte nie je dôležité), aj zeleninu, kto čo má doma..:)..mäso pred plnením tepelne upraviť
  2. Cesto na pomúčnenej doske vyvaľkať do valca, nakrájať na niekoľko kúskov /mne vyšlo 9/, vytvoriť loptičky a tie vyvaľkať na veľkosť palacinky . na každú dať za 1 väčšiu PL mäsa.
  3. Preložiť na polovicu a okraje prehnúť na okrajoch do vnútra-dobre postláčať (ako na obrázku)
  4. za malý peniaz-veľa kúskov..:)
  5. na troške oleja s maslom po 2 vysmážať (opekať), cca 5 minút,(ale ved uvidíte)....pozor-nie veľa oleja- ako ked sa robia lángoše