Poľovnícky guláš s čučoriedkami

Autor receptu: redakcia

6
porcií
25 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Srnčie mäso umyjeme a pokrájame na kúsky. V miske k mäsu pridáme paradajkový pretlak, soľ, mleté čierne korenie a dobre premiešame.
  2. Na bravčovej masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú zmes mäsa a dobre orestujeme na cibuľovom základe. Pridáme lyžičku červenej papriky a podlejeme červeným vínom a vývarom s korením.
  3. Mäso dusíme do mäkka, pred koncom dusenia šťavu zahustíme hladkou múkou, dochutíme a necháme prevrieť. Servírujeme v stolovom kotlíku, podávame s čerstvými čučoriedkami a zdobíme čerstvými bylinkami. Podávame s chlebom.