Plnený krokodíl :-))) (fotorecept)

Autor receptu: mojack

... neviem v ktorom štádiu vývoja je ten môj ...ale skončil na tanieri.

20 minút
príprava
30-40 minút
na 190 °C

Suroviny

Postup

  1. Vyskúšala som toto cesto a dcéra ma prehovorila na "krokodíla"... no hej ale čo za čudo vylezie z tej rúry tak nekomentovať . Ale chutil výborne.
  2. Chuť brokolice a tuniaka ... so syrom a kečupom. ...
  3. Cesto ako vždy vymiešané v pekárničke.
  4. Rozvaľkané do obdlžnika a narezané šikmé prúžky.
  5. Na salámu sa pridá napolovicu uvarená a porezaná brokolica.
  6. Kúsky tuniaka aj s olejom položím na brokolicu.
  7. Okorením a zasypem stúhaným syrom.
  8. Polejem kečupom a
  9. prúžky cesta prekladám z jednej strany na druhú
  10. až zakryjem celého krokodíla. Preložím na podložku s plechom. Dorobím hlavu , nohy a chvost.
  11. Menšie úpravy na chrbte vrátane očí sa nevylučujú nech vyzerá k svetu. Vykysnutý a potretý žltkom sa vyhrieval v rúre až mu chrbát krásne zhnedol.
  12. Po vybraní z rúry som ho potrela vodou . Aby nám táto pochúťka neutiekla z pekáča tak pokiaľ chladol bol zakrytý utierkou.
  13. Rozrezaný nemal šancu na únik pred mojími hladošmi.
  14. a padla aj kvapka k..............ečupu.