Plnené šampiňóny smažené

Autor receptu: mesiar50

Na vareche určite nič nové ,ale možno tento postup a samotné ingrediencie niekoho zaujmú.

14
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Umyté šampiňóny zbavíme hlúbika .Hlúbik bude použitý v plnke.Menšie hríby som vyradil a tiež budú určené na prípravu plnky.Následne som ich posekal na menšie kocky.
  2. Posekané huby som pomiešal zo všetkými ingredienciami a nakoniec som pridal strúhanku a hrubú múku.
  3. Už namiešaná zmes plnky
  4. Šampiňóny som naplnil plnkou
  5. Potom som ich obalil v troj obale: Múka hladká,vajcia a strúhanka.Smažil som ich na rozpálenom oleji ,ale opatrne a neustále som sledoval situáciu .Treba OZAJ POMALY PRAŽIŤ NIE NA PRUDKOM OHNI, keďže tie huby neboli predvarené,
  6. PRAJEM VÁM DOBRÚ CHUŤ
  7. Prierez finálneho výrobku