Plnené kuracie kapsy z parného hrnca (fotorecept)
Autor receptu: bibia1
4 porcie |
10 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Kuracie prsia umyjeme, rozkrojíme, vyklepeme, osolíme z oboch strán, položíme na fóliu. Jednu stranu ešte okoreníme čiernym a kari korením.
- Na prsia uložíme oba syry, špenát, brokolicu a mrkvu.
- Kapsu preložíme a znova okoreníme čiernym aj kari korením
- a zabalíme do fólie. Takto si pripravíme a zvyšné tri kúsky kuracích pŕs a položíme na varnú dosku parného hrnca.
- Dáme pariť na 30-35 min. Päť minút pred koncom pridáme ešte zeleninku, ja som dala mrkvu a brokolicu.
- Zaznie gong a máme hotovo. Odfotila som aj balíčky hneď po príprave, aby ste videli, že všetka šťava z potravín zostáva krásne vo fólii.
- Servírujeme tak, že celý balíček položíme na tanier, opatrne prerežeme fóliu a kapsu so všetkou šťavou "vylejeme" na tanier. Podávame s ryžou. My sme si na kapsách pochutili na večeru a dali sme si k nej len šalátik.
Dobrú chuť.
- A ešte foto na reze.
|