« Naspäť na tento recept

Plnené králičie roládky na zemiakových rösti verzia na vytlačenie



Autor receptu: redakcia


Postup receptu

Chrbát z králika sklepeme do jedného kusa, osolíme, okoreníme. Na pláty mäsa položíme plátok čedaru a očistenú špargľu. Zvinieme do rolád a obalíme schwarzwaldskou šunkou. Rolády zabalíme do potravinárskej fólie a varíme vo vodnom kúpeli pri 80 °C 30 minút.

Zemiakové rösti: Zemiaky očistíme, nastrúhame nahrubo, pridáme soľ, múku a vajce. Premiešame a rozotrieme na vymastený plech. Pečieme v rúre pri 170 °C asi 45 minút. Upečené zemiaky necháme vychladnúť, nakrájame na požadovaný tvar a fritujeme v oleji.

Glazovaná mrkva: Baby mrkvu oblanšírujeme v osolenej horúcej vode, prudko schladíme a glazujeme medom.

Suroviny




4
porcie
100
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist