Plnená paprika
	        Autor receptu: bejulienka
	         
	        
	        Klasika. Mám rada sladkú šťavu a veľa šťavy. Ja tento recept volá gule.....gule sme zjedli a 
zabudla som ich odfotiť. Nabudúce
| 		  
				  	  
				  	10 porcií  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	45 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Mäso zmiešame s ryžou, vajcom, okoreníme, osolíme. Papriku vydlabeme a naložíme mäsovou plnkou. Zo zvyšnej masy vytvarujeme gule. 
 - Na oleji si spravíme zápražku z hladkej múky, zalejeme vodou, pridáme pretlak a varíme. Do vody povkladáme papriky a gule a varíme asi 30-45min. Omáčku dosladíme, príp. ešte zahustíme. 
 - Podávame s knedľou alebo s varenými zemiakmi.