Plnená domáca bravčová pečeň morčacími kockami so zeleninou (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Ešte som mala v mrazničke kus bravčovej pečene a tak som sa rozhodla urobiť ju...dnes som ju plnila morčacími kockami a zeleninou..veľmi chutné...

2
porcie
20 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Postup

  1. pripravila som si najprv pečeň, do ktorej som urobila ovtor nožom...treba robiť opatrne, lebo pečeň je krehrá a nôž ide do nej ako do masla..a morčacie prsia som pokrájala na kocky..
  2. pripravila som si plnku...:na panvici som opražila na masti cibuľku, pridala cesnak a potom pokrájané morčacie kocky..
  3. pridala som postupne všetky ostatné suroviny a pokrájala aj petržlenovú vňať..do vychladnutnej zmesy som rozbila vajce, aby všetko držalo spolu..
  4. touto farebnou zmesou som naplnila pečeň...otvor som spojila ihlicami a opiekla na bravčovej masti zo všetkých strán..potom som ju uložila do zapekacej misy a piekla na 200st. ešte 20min..hotovú pečeň som nechala vychladiť, aby sa dala pekne pokrájať na tenké plátky..
  5. pokiaľ sa piekla.očistila som si zemiaky a opiekla na panvici...hotové jedlo som uložila na taniere..ozdobila...prajem dobrú chuť..