Pečené zemiaky plné zeleninky

Autor receptu: klimeczek

Ďalší extremne rýchly, ľahký recept plný zeleniny ktorého suroviny sú cenovo dostupné. Priznám sa, že zapekám, pečiem a kuchtím v rúre veľmi rád. V podstate tam sa to "rieši" samo :-)

4-8
porcie
10 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Postup

  1. Zemiaky dôkladne umyjeme. Vydlabeme vnútro. Vysypeme rascou, osolíme. Na oleji si osmažíme cibuľku, vnútro zemiakov karotku, fazuľové struky. Pridáme šampiňony. Okoreníme. Pridáme paradajkový pretlak. Krátko podusíme. Zmesou naplníme zemiaky ktoré som upiekol na najprv bez plnky a dáme zapiecť.
  2. Pred dopečením som pridal pár kvapiek smotany na varenie do každého zemiaku a nechal som v teplej rúre dôjsť s plátkami gorgonzoly. Dobrú chuť prajem !!!