zatvoriť
VYTLAČIŤ
Nátierka z údenej makrely (fotorecept)
Autor receptu:
hviezdickaz
Rýchla a chutná nátierka .
20 minút
príprava
Suroviny
1/2 ks
makrela údená
1/4 ks
maslo
1 ks ( uvarené natvrdo )
vajce
podľa potreby
horčica plnotučná
podľa potreby
soľ
podľa potreby
korenie čierne mleté
1 ks (trojuholník)
syr tavený
2 PL
smotana kyslá
2 PL
tatarská omáčka
na dochutenie
citrónová šťava
Postup
Z makrely stiahneme kožu,vykostíme ju a mäso natrháme na kúsky.
Pridáme maslo,nadrobno postrúhané vajce a trošku horčice.Premiešame.
Pridáme syr,smotanu a tatársku omáčku.
Dochutíme soľou,mletým čiernym korením a citrónovou šťavou.
A môžeme podávať .