Nátierka z údeného divého lososa

Autor receptu: zolik

Táto nátierka vznikla veľmi spontánne. Pôvodne som chcela robiť lososový tatarák, ale keďže ten mávame častejšie, tak som si vymyslela túto nátierku. Nič prevratné, ale predsa len trochu zmena. Nepridávala som veľa iných surovín. Cchcela som aby chuť údeného lososa bola dominantná.

2
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Cibulu a udeny losos nakrajame na male kocky a vymiesame v mixeri (cutter). Pridame biely jogurt a citronovu stavu. Este raz rozmixujeme. Dochutime solou a ciernym korenim.
  2. Podavane s maslovymi toastmi, miesanymi salatmi a krevetami na studeno.
  3. A na zaver moja prva misa ako neskoroletne zatisie v kute terasy. Prajem Vam vsetkym pekny weekend.