Nátierka z kuracej pečene (fotorecept)

Autor receptu: babkamt

Kým je husacia masť čerstvá , snažím sa ju čím skôr minúť. Preto som spravila túto pomazánku. Najprv som chcela robiť podľa Lenky Košickej. No trochu som si jej recept upravila podľa seba. Hádam sa nebude hnevať.

5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pečienky som umyla , odblanila a nakrájala.Očistila som 3 strúčiky cesnaku a cibuľu.
  2. Cibuľu som nakrájala,cesnak pretlačila do masti. Trochu som to osmažila.Pridala trochu mletého čierneho korenia a mletú červenú papriku.
  3. Potom som pridala pečienku.Chvíľočku som ju popražila , kým zmenila farbu. Asi tak 5 minút.
  4. Potom som ju dala schladiť. Stuhnutú som ju ponorným mixérom rozmixovala a osolila.Prvá pečienka sa rýchlo zjedla. Aj z tejto dávky som dala polovicu synovi.