« Naspäť na tento recept

Na víne dusený králik s kelovým šalátom verzia na vytlačenie



Autor receptu: redakcia


Postup receptu

Mrkvu nakrájame na kolieska, reďkovky na štvrtinky, šampiňóny na tenké plátky. Kel nakrájame na menšie kúsky a dáme blanšírovať do horúceho vývaru na 3–4 minúty. Kel vyberieme do misy.

Mrkvu, reďkovku a šampiňóny opečieme na olivovom oleji a pridáme ku kelu. Dochutíme tymianom, soľou a korením.

Králičie mäso nakrájame, urestujeme s cibuľkou, podlejeme bielym vínom, dochutíme soľou, korením, tymianom a dusíme domäkka. Podávame spolu so šalátom.

Suroviny




4
porcie
40
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist