Morčacie prsia
Morčacie prsia na pikantnom baklažáne
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- Vo veľkej panvici rozohrejeme kokosový olej, pridáme
cibuľku, cesnak, baklažán a čili. Pražíme 3 – 4 minúty. Kým sa pripravuje
zelenina, morčacie prsia osolíme, okoreníme a grilujeme
z každej strany, kým nie sú dobre prepečené.
- Mäso vyberieme a necháme odpočívať. K zelenine pridáme
korenie garam masala, paradajkový pretlak a varíme asi minútu.
Prilejeme 400 ml vody alebo vývaru, vložíme cícer, dochutíme
soľou a korením.
- Všetko necháme slabo zovrieť a varíme ešte dve minúty.
Cícer s baklažánom podávame s morčacími prsiami a všetko
posypeme nasekaným koriandrom.
|