Morčacie fašírky
	        Morčacie fašírky pečené v rúre
	        Autor receptu: stoja
	         
	        
	        Zdravšia verzia klasických vyprážaných bravčových fašírok.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút  na 200 °C  | 
Postup
- Do misky dáme mleté morčacie mäso, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, vajcia, strúhanku na 
zahustenie, vegetu alebo soľ, majorán, čierne mleté korenie, rascu drvenú, nakrájanú petržlenovú vňať (ale nemusí byť) a 
trochu olivového oleja. Všetko dobre premiešame.
 - Z mäsovej zmesi formujeme fašírky a ukladáme na plech s papierom na pečenie. Fašírky pofŕkame pred pečením olivovým olejom a dáme piecť na približne 30 minút do rúry vyhriatej na 200 stupňov.
 - Morčacie fašírky podávame so zeleninovým šalátom alebo zemiakovou kašou.