Moje Mini Lazagne

Autor receptu: hajni21

60 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Postup

  1. Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, potom k nej pridáme mletú papriku a ďalej trochu pražíme. Takto pridáme mäso, potom paradajky, papriku a petržlenovú vňať.
  2. Okoreníme - oregáno, bazalka, soľ, korenie . Všetko to podlejeme paradajkovým pretlakom a spolu varíme asi 10-15 minút.
  3. Lístkové cesto rozváľkame na tenko a pokrájame na asi 10x10 cm kocky. Formu na muffin potrieme olejom, aby sa nám cesto neprilepilo.
  4. Cesto poukladáme na dno foriem tak, aby konce trochu vyčnievali. Na cesto dáme vrstvu syra, naň príde mäso, opäť cesto, syr a mäso.
  5. Vrstvíme podľa toho aké veľké máme formy. Mne vyšlo na dve vrstvy.
  6. Na vrch príde strúhaný syr. Pečieme vo vyhriatej trúbe asi 10-20 minút. Keď sa nám syr pekne roztopil a cesto sa nelepí (skúška špáradkom) Mini Lazagne sú hotové :)
  7. Prajem Dobrú chuť! :)
  8. Ja som ešte mala doma niekoľko plátov cestovín Lazagne tak som zvyšné mäso použila na tradičné lazagne a upiekla som ho v plechu. z 1kg mäsa by Vám malo výjsť asi na 2 .2apol muffinových plechov podľa veľkosti.