Moja tuniaková nátierka (fotorecept)

Autor receptu: tizian1cat

V Carrefoure mali akciu na môjho obľúbeného tuniaka. Mama mi priniesla 10 kusov..:-))) Chlieb sa piekol, škvarky sa škvarili v Gertrúde (moja pekárnička), tak som urobila tuniakovú pomazánku tak, ako ju ja mám rada.

10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si suroviny. Olej z tuniaka som len zľahka zliala, neodkvapkávala som ho.
  2. Dáme do misy tuniaka a zmiešame s pomazánkovým maslom. Nedávam do žiadnej pomazánky normálne maslo, zdá sa mi to zbytočne mastné a pomazánkové maslo mi urobí rovnakú službu. Pridáme celozrnnú horčicu.
  3. Na drobnom strúhadle si postrúhame redkvičky.
  4. V poslednej dobe mi surová cibuľa nerobí dobre, preto ju nahrádzam pažítkou, ktorá okrem chuti aj farebne ozdobí.
  5. Ešte dosolíme a pridáme čerstvo pomleté čierne korenie a môžme degustovať.
  6. Pred podávaním odporúčam trošku schladiť.