Mäsové guľky v kyslej kapuste (fotorecept)

Autor receptu: sneica

6-7
porcií
65 minút
na 170 °C

Postup

  1. cibuľu pokrájame na male kúsky,zemiaky na kolieska...na maslo alebo tuk dáme opražiť cibuľu pridáme kyslu kapustu a opražíme 4-5 min.
  2. zemiaky zmiešame spolu s vývarom...
  3. a nasledne pridáme ku kapuste,a dusíme do mäkka...
  4. ked sú zemiaky hotové celú zmes preložíme do zapekacej misy bez vývaru...mne neostal pod kapustou....
  5. navrch tvarujeme mäsové guľky,ochucovala som korením.soľou,cesnakom...misu dáme do rury aj s pokrievkou na 30 min. pri teplote 170 st.
  6. po 30 minútach...
  7. rozšľaháme kyslu smotanu a vajička,okoreníme....
  8. zalejeme,a posypeme petržlenovou vňaťou...
  9. dopekáme ešte 15 min.bez pokrievky...
  10. dobrú chuť...nám chutilo a Vám???