Maďarský guľáš (fotorecept)

Autor receptu: hviezdickaz

Nie je to pravý maďarský guľáš ako má byť,ale nám chutí - je to naša rýchlejšia a lacnejšia varianta...

6-8
porcií
15 minút
príprava
80 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Do hrnca nalejeme olej,pridáme cibuľu a osmažíme.
  2. Mäso nakrájame na kocky, opečieme, pridáme soľ, korenie, papriku, rascu a vegetu.
  3. Pridáme lečo, premiešame a dolejeme vodou.Varíme /cca 1 hodinu/ , kým je mäso mäkké.
  4. Urobíme si zátrepku - zmiešame vodu s hladkou múkou a prevaríme. Na dochutenie pridáme prelisovaný cesnak, prípadne cesnakovú pastu a majoránku.
  5. Podávame s knedľou.