Lososové caramelle na paradajkách
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	10 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Múku zmiešame s vopred rozšľahanými vajcami. Pridáme 1 kl olivového oleja. Vymiesime a necháme 30 minút odležať. Hotové cesto rozvaľkáme valčekom na jemný plát.
  
 - Lososa nakrájame na kúsky a zľahka orestujeme na olivovom oleji so šalotkou. Ochutíme cukrom, soľou a korením a necháme vychladnúť.
  
 - Cesto nakrájame na obdĺžniky a naplníme. Jemne zvinieme a stlačíme. Varíme v osolenej 
vode, kým caramelle nevyplávajú na povrch. Paradajky rozmixujeme a zarestujeme
na oleji. Osolíme, okoreníma a osladíme. Zredukujeme tak, aby zostalo len husté pyré.
  
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |