Lososové caramelle na paradajkách
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
30 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup- Múku zmiešame s vopred rozšľahanými vajcami. Pridáme 1 kl olivového oleja. Vymiesime a necháme 30 minút odležať. Hotové cesto rozvaľkáme valčekom na jemný plát.

- Lososa nakrájame na kúsky a zľahka orestujeme na olivovom oleji so šalotkou. Ochutíme cukrom, soľou a korením a necháme vychladnúť.

- Cesto nakrájame na obdĺžniky a naplníme. Jemne zvinieme a stlačíme. Varíme v osolenej
vode, kým caramelle nevyplávajú na povrch. Paradajky rozmixujeme a zarestujeme
na oleji. Osolíme, okoreníma a osladíme. Zredukujeme tak, aby zostalo len husté pyré.

|