« Naspäť na tento recept

Losos s cuketovou krustou verzia na vytlačenie

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Autor receptu: podravka

Postup receptu

Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.

Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.

Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.

Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Rada: Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkov mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Suroviny




4
porcie
15
minút
príprava
15
minút
na 180 °C




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist