Jedlo na doma – PRETO Radoma

Losos atlantický PRETO Radoma so zeleninovo-zemiakovou kašou

Autor receptu: pretoradoma

30 minút
príprava
15-20 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Ako prvé ošúpeme zemiaky a dáme ich variť do osolenej vody spolu so zeleninovou zmesou. Uvaríme domäkka a potom spolu vymixujeme dohladka.
  2. Kým sa varia zemiaky, pripravíme bylinkové maslo na lososa. Zmäknuté maslo vymiešame spolu so soľou a koreninami (ja používam čierne korenie a rozmarín).
  3. Plátky lososa poukladáme na plech a potrieme ich bylinkovým maslom. Približne 15-20 minút pečieme pri 180 °C. Ak máte malé dieťa, lososa môžete pripraviť bez soli na pare.
  4. Za prípravu receptu ďakujeme Dominike Jurena.