Listová zmes s kuracími nugetkami

Autor receptu: redakcia

4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Všetky šaláty umyjeme pod tečúcou vodou, nakrájame a zmiešame s francúzskym dresingom. Francúzsky dresing: dijonskú horčicu, balzamikový ocot, soľ, korenie a cukor zmiešame. Postupne za stáleho miešania pridáme olivový olej.
  2. Osolené kuracie prsia marinujeme v jogurte s čili papričkou, vanilkou, so škoricou a s pomarančovou kôrou. Ideálne, ak ostanú v marináde celú noc, najmenej však 3 hodiny.
  3. Marinované kuracie prsia vyberieme z jogurtu, obtrieme o okraj misky a obalíme zľahka v rozmixovaných kukuričných lupienkoch. Vypražíme a podávame poukladané na šaláte. Dozdobíme mesiačikmi pomaranča.