Listová zmes s kuracími nugetkami
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- Všetky šaláty umyjeme pod tečúcou vodou, nakrájame a zmiešame s francúzskym dresingom. Francúzsky dresing: dijonskú horčicu, balzamikový ocot, soľ, korenie a cukor zmiešame. Postupne za stáleho miešania pridáme olivový olej.
- Osolené kuracie prsia marinujeme v jogurte s čili papričkou, vanilkou, so škoricou a s pomarančovou kôrou. Ideálne, ak ostanú v marináde celú noc, najmenej však 3 hodiny.
- Marinované kuracie prsia vyberieme z jogurtu, obtrieme o okraj misky a obalíme zľahka v rozmixovaných kukuričných lupienkoch. Vypražíme a podávame poukladané na šaláte. Dozdobíme mesiačikmi pomaranča.
|