Varený morský čert
	        Líčka z morského čerta so zemiakovým šalátom 
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        Postup- Líčka z morského čerta odblaníme, vložíme do vákuového vrecka, pridáme k nim čerstvý kôpor, soľ a varíme sous vide pri 55 °C 8 minút (Pozn. red.: sous vide - metóda, pri ktorej sú potraviny zabalené vo vákuových vreckách varené pri nízkej, presne stanovenej teplote). Po úprave prudko schladíme. 
 - Zemiaky uvaríme v šupke, očistíme, nakrájame na malé kocky, pridáme uvarenú mrkvu nakrájanú na kocky, osolíme a okoreníme, pridáme kyslú smotanu a najemno nakrájanú pažítku. Podľa chuti môžeme dochutiť jablčným octom a troškou cukru. 
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |