Kuskus

Kuskus s paradajkami a mozzarellou (fotorecept)

Autor receptu: tejaja

Kuskus sa dá pripraviť na akýkoľvek spôsob. Jeho výhodou je veľmi rýchla príprava. Tentokrát je to v kombinácii s mozzarellou.

10 minút
príprava
20 minút
na 2 °C

Postup

  1. Kuskus nasypeme do misky a vidličkou dobre premiešame s 1 lyžicou oleja. Zalejeme vriacou vodou a zakryté necháme 10 minút postáť. Potom odkryjeme a vidličkou načechráme.
  2. Medzitým na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky narezané paradajky, osolíme, okoreníme a zakryté pomaly 10 minút podusíme.
  3. Potom pridáme kuskus a premiešame.
  4. Nakoniec vmiešame na malé kocky nakrájanú mozzarellu, premiešame a necháme ešte chvíľu prehriať.
  5. Naporciujeme na taniere a posypeme nasekanou koriandrovou alebo feniklovou vňaťou.