Kuskus
Kuskus s paradajkami a mozzarellou (fotorecept)
Autor receptu: tejaja
Kuskus sa dá pripraviť na akýkoľvek spôsob. Jeho výhodou je veľmi rýchla príprava. Tentokrát je to v kombinácii s mozzarellou.
10 minút príprava |
20 minút na 2 °C |
Postup
- Kuskus nasypeme do misky a vidličkou dobre premiešame s 1 lyžicou oleja. Zalejeme vriacou vodou a zakryté necháme 10 minút postáť. Potom odkryjeme a vidličkou načechráme.
- Medzitým na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu.
Pridáme na kocky narezané paradajky, osolíme, okoreníme a zakryté pomaly 10 minút podusíme.
- Potom pridáme kuskus a premiešame.
- Nakoniec vmiešame na malé kocky nakrájanú mozzarellu, premiešame a necháme ešte chvíľu prehriať.
- Naporciujeme na taniere a posypeme nasekanou koriandrovou alebo feniklovou vňaťou.