Vyprážané kuracie prsia
Kuracie prsia v parmezánovom cestíčku so špagetami
Autor receptu: redakcia
Postup- Kuracie prsia vyklepeme, osolíme
a okoreníme. Z vyšľahaných vajec a hladkej múky za postupného riedenia mliekom urobíme cestíčko, osolíme a pridáme
strúhaný parmezán. Rezne namočíme do
cestíčka a v rozohriatom slnečnicovom oleji vypražíme
z oboch strán dozlatista.
- Vo veľkom hrnci dáme variť vodu, osolíme a vo vriacej vode uvaríme špagety. Nakrájaný cesnak a cherry paradajky
opražíme na olivovom oleji, pridáme
lúpané paradajky, podľa chuti osolíme,
okoreníme a pridáme čerstvú bazalku, prevaríme a pridáme scedené špagety a premiešame.
- Na tanier uložíme špagety, navrch vypražené kuracie mäso
a posypeme strúhaným parmezánom.
|