Kuracie prsia s bryndzou
Kuracie prsia v bryndzovo-kôprovej perine s hráškovým pyré
Autor receptu: simonka21
30 minút príprava |
50 minút tepelná úprava |
Postup- Kuracie prsia rozrežeme na rezne, osolíme, okoreníme z obidvoch strán. Na panvicu dáme olej a z jednej aj druhej strany orestujeme kuracie prsia. Prsia rozložíme na pekáč.
- V miske rozmiešame bryndzu s nasekaným kôprom, zmes dáme na kuracie prsia v pekáči a dáme piecť.
- Hrášok dáme do hrnca, zalejeme vodou, osolíme a uvaríme. Uvarený hrášok scedíme, pridáme maslo, mlieko a rozmixujeme na husté pyré.
- Z nastrúhaného syra môžeme na ozdobu urobiť syrové chipsy. Strúhany syr dáme na pekáč do tvaru kruhov a upečieme na chipsy.
|