Kuracie prsia

Kuracie prsia s hráškom

Autor receptu: frommykitchendotcom

Chutný a zároveň rýchly obed.

30 minút
príprava

Postup

  1. Mrkvu nastrúhame nahrubo a zľahka chvíľu v hrnci opražíme na troche oleja Pridáme mäso narezané na kocky a spolu s mrkvou asi 5 minút restujeme. Podlejeme trochou vody (1 dl), osolíme, okoreníme, pridáme sladkú a údenú papriku. Nakoniec dodáme hrášok, zalejeme vodou a pridáme paradajkový pretkak. Vody stačí pridať len toľko, aby pokryla mäso s hráškom.
  2. Chvíľu všetko varíme, podľa potreby dochutíme a nakoniec zahustíme. Namiesto múky som zvolila nastrúhaný zemiak. Môžete ho buď rozmixovať na kašu v sekáčiku alebo nastrúhať na jemnom strúhadle a takto jedlo zahustiť.