Kuracie prsia
Kuracie prsia s hráškom
Autor receptu: frommykitchendotcom
Chutný a zároveň rýchly obed.
Postup
- Mrkvu nastrúhame nahrubo a zľahka chvíľu v hrnci opražíme na troche oleja Pridáme mäso narezané na kocky a spolu s mrkvou asi 5 minút restujeme. Podlejeme trochou vody (1 dl), osolíme, okoreníme, pridáme sladkú a údenú papriku.
Nakoniec dodáme hrášok, zalejeme vodou a pridáme paradajkový pretkak. Vody stačí pridať len toľko, aby pokryla mäso s hráškom.
- Chvíľu všetko varíme, podľa potreby dochutíme a nakoniec zahustíme. Namiesto múky som zvolila nastrúhaný zemiak. Môžete ho buď rozmixovať na kašu v sekáčiku alebo nastrúhať na jemnom strúhadle a takto jedlo zahustiť.