Kuracie prsia plnené špenátom a syrom (fotorecept)
Autor receptu: zuzickaaa1
Jedna zo zeleninových variant kuracinky .)
15 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Kuracie prsia narežeme na rezne, ochutíme a vyklepeme. Ja ich klepem pomocou sáčku, aby sa mi nerozbili a nelepili na dosku.
- Po vyklepaní si v mažiariku rozdrvím bazalku spolu s olivovým olejom a potriem nimi kuracie prsia.
- Ďalej poukladáme špenát a kocky syra.
- Urobíme závitky. Ja som závitky spojila špáratkami. Nechala som si rozpáliť olivový olej na varenie a na prudko som restovala kuracinku, až kým nebola hotová. Potom špáratká vyberieme a môžeme podávať. Ako príloha môžu byť zemiaky na rôzne spôsoby. Ja som to robila podľa delenej stravy a tak som ako prílohu dala špenát, ktorý mi zostal a rukolu. Dobrú chuť. .)