Kuracie mäso
Kuracie prsia na šampiňónoch (fotorecept)
Autor receptu: gordonko
10 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Potrebné suroviny: šampiňóny nakrájame na plátky, kuracie prsia na rezance...
- Dáme si rozpustiť 3 plátky masla a na ňom vydusíme pokrájané šampiňóny.
- K poduseným šampiňónom pridáme pokrájané kuracie prsia, osolíme, okoreníme, pridáme rozmrvenú kocku zeleninového bujónu a občas premiešame, kým sa nám kuracina nespraví.
- Pridáme mletú červenú papriku, premiešame, pridáme trochu vývaru, potom roztlačený cesnak a šťavu zahustíme 1 až 2 lyžičkami Gustinu rozmiešaného v troche vody. No a necháme prejsť varom.
- A máme hotovo, príloha dusená ryža alebo varené zemiaky - mal som oboje... DOBRÚ CHUŤ
|