Kuracie mäso

Kuracie prsia na šampiňónoch (fotorecept)

Autor receptu: gordonko

10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Potrebné suroviny: šampiňóny nakrájame na plátky, kuracie prsia na rezance...
  2. Dáme si rozpustiť 3 plátky masla a na ňom vydusíme pokrájané šampiňóny.
  3. K poduseným šampiňónom pridáme pokrájané kuracie prsia, osolíme, okoreníme, pridáme rozmrvenú kocku zeleninového bujónu a občas premiešame, kým sa nám kuracina nespraví.
  4. Pridáme mletú červenú papriku, premiešame, pridáme trochu vývaru, potom roztlačený cesnak a šťavu zahustíme 1 až 2 lyžičkami Gustinu rozmiešaného v troche vody. No a necháme prejsť varom.
  5. A máme hotovo, príloha dusená ryža alebo varené zemiaky - mal som oboje... DOBRÚ CHUŤ