Kuracie Cordon Bleu
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
30 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Kuracie prsia narežeme a jemne naklepeme. Osolíme a okoreníme. Pridáme brokolicu, syr, šunku a pažítku.
Zatvoríme ako kapsu a okraje jemne vyklepeme. Obalíme v hladkej múke. Pripravíme cestíčko z múky, vajec, mlieka s soli tak ako na palacinky len hustejšie a pridajú sa tam aj opražené píniové oriešky.
- Dobre vymiešame, rozohrejeme olej, namočíme do cestíčka plnený rezeň a pomaly ho ponoríme do oleja. Pečieme pomaly z oboch strán. Prekrojíme do šikma. Ozdobíme limetou alebo citrónom s petržlenovou vňaťou.
- Podávame so zemiakmi na rôzny spôsob alebo so zeleninou.
|