Kuracie Cordon Bleu

Autor receptu: redakcia

4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia narežeme a jemne naklepeme. Osolíme a okoreníme. Pridáme brokolicu, syr, šunku a pažítku. Zatvoríme ako kapsu a okraje jemne vyklepeme. Obalíme v hladkej múke. Pripravíme cestíčko z múky, vajec, mlieka s soli tak ako na palacinky len hustejšie a pridajú sa tam aj opražené píniové oriešky.
  2. Dobre vymiešame, rozohrejeme olej, namočíme do cestíčka plnený rezeň a pomaly ho ponoríme do oleja. Pečieme pomaly z oboch strán. Prekrojíme do šikma. Ozdobíme limetou alebo citrónom s petržlenovou vňaťou.
  3. Podávame so zemiakmi na rôzny spôsob alebo so zeleninou.